۱۳۹۲/۰۸/۲۸ - ۱۹:۱۲
«سراج 24» بررسی می کند؛

شواهد نفوذ اسراییل در کاخ الیزه همزمان با ایفای نقش فرانسه در دستان صهیونیست ها

مقامات رژیم صهیونیستی تلاش کردند با نفوذ به کاخ الیزه ،هم قدرت اغوا کننده خود را به ایالات متحده نشان دهند و هم به کشور هایی نظیر انگلیس و آلمان در اتحادیه اروپا زهر چشم نشان دهند.

شواهد نفوذ اسراییل در کاخ الیزه همزمان با ایفای نقش فرانسه در دستان صهیونیست ها
سرویس بین الملل «سراج24» : پس از آن که آمریکایی ها سعی نمودند در برخی از مراودات خود بدون ملاحظه و خواست رژیم صهیونیستی نسبت به تعاملات خارجی و بین المللی خود نگاه و و سیاست جدیدی را اعمال کنند ، سران تل آویو در صدد بر آمدند تا با لابی های گسترده خود بتوانند جایگزین های موثری برای تحرکات اخیر در سیاست خارجی ایالات متحده پیدا کنند.
 
 
بعد از این اتفاقات باید گفت که به دنبال رنجیده خاطر شدن مقامات سعودی و حتی اسراییلی ها از رویکرد تازه وزرات امور خارجه و گروه جدید خارجی کاخ سفید ؛ مقامات رژیم صهیونیستی تلاش نمودند تا با نفوذ به لایه های تصمیم گیر و مهم کاخ الیزه ، هم قدرت اغوا کننده خود را به ایالات متحده نشان دهند و هم به کشور هایی نظیر انگلیس و آلمان در اتحادیه اروپا زهر چشم نشان دهند که به راحتی می توانند سنگر آنها را هم تسخیر کنند چرا که فرانسوی ها در حال حاضر به موم دست صهیونیست ها تبدیل شده اند و به نفع آنان ایفای نقش می کنند.
 
 
پُر واضح است که این اتفاقات در شرایط کنونی طبق برنامه های اسراییل به پیش می رود و از این رو می توان به این نتیجه رسید که فرانسه احساس می‌کند در معاملات بین‌المللی و بازی بین قدرت‌های بزرگ به حاشیه رانده شده و برای این که ابراز وجود کرده باشد رفتار های نا بهنجار در این مذاکرات از خود نشان می‌دهد و شاهد این موضوع نیز این است که در جلسه خانم کاترین اشتون ، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با آقای دکتر ظریف ، وزیر امور خارجه و مسئول گروه مذاکره کننده هسته ای ایران ؛ خانم اشتون از جان‌کری برای حضور در مذاکرات سه جانبه بین ایشان و آقای ظریف دعوت کرد تا شرکت داشته باشد و از وزیر خارجه فرانسه دعوتی به عمل نیاورده بود اما ایشان خود ابراز تمایل کرد تا در این جلسات حضور داشته باشد
 
 
این موضوع نشان می دهد که فرانسوی ها به تحریک طرف ثالث وارد این بازی شده اند تا به نحوی از به نتیجه رسیدن پرونده هسته ای و روال درست مذاکرات که در حال انجام بود ؛ جلوگیری کنند و آن طرف همان ، مقامات تل آویو هستند که سعی نمودند با نفوذ دادن پاریسی ها به آن جمع ، از روند رو به رُشد مذاکرات جلوگیری کنند.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۶
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••